19 Şubat 2017 Pazar

Erken Boşalmak Tercihtir kitabı gerçekten de işe yarıyor mu?

Erken Boşalmak Tercihtir kitabı üzerine ayrıntılı bir değerlendirme

Erken boşalmayı önleme konusunda 10 ayrı metot bulunuyor. Bunlara bir de Erken Boşalmak Tercihtir kitabının metodu eklendi. Artık literatürde erken boşalmayı engellemek için 11 farklı metodumuz bulunuyor.


Peki iyi de neden 10 farklı metot dururken 11’incisini deneyeyim ki, diye soran okurlar olacaktır.

Aslında soruyu tersten sormak da mümkün: 10 metot denediniz ve sonuç almadınız. O halde neden 11’incisini denemeyesiniz?

Biz size bu kadar çok deneme-yanılma içine girmeden en doğru yolu tercih etmenize yardımcı olmaya çalışacağız.

Bu yazımızda öncelikle erken boşalmanın ne olduğu, niçin ortaya çıktığı, 10 klasik erken boşalmayı engelleme metodu ve elbette ki “Erken Boşalmak Tercihtir” seti hakkında ayrıntılı bilgiler vermeye çalışacağız.

İşte erken boşalma sorunu ve Erken Boşalmak Tercihtir kitabı hakkında her şey:


Erken boşalma ne demektir?

En kestirme tanımıyla erken boşalma seks sırasında erkeğin beklenenden kısa sürece boşalarak kadını yarı yolda bırakmasıdır.

2 dakikadan daha kısa bir sürede boşalan erkekler için “erken boşalma tanısı” konmaktadır. Ancak doyurucu bir seks için en az 7-9 dakika aktif cinsel birleşme yaşamak gerekmektedir.

Tabi toplumların cinsel birleşme süreleri de birbirinden farklıdır. Mesela bu süre Türklerde 8 dakika, İspanyollarda 25 dakika ve Romenlerde 4 dakikadır. Tabi bu süreler sadece aktif cinsel birleşme süresidir. Ön sevişme bu süreye dahil değildir.

Erken boşalma sorunu yaşayan çiftlerin bu sorunu sadece yatak odası ile sınırlı kalmaz. Çünkü seks hayatında yaşanan sorunlar kişilerin tüm yaşamını olumsuz etkilemektedir.
Erken boşalma sorunu yaşayan çiftlerde en yaygın görülen sorunlar kadının mutsuz ve stresli olması, erkeğin ise özgüven kaybı yaşamasıdır.

Erken boşalma sorunu öylesine etkili bir sorundur ki bir süre sonra kişilerin tüm yaşamını etkilemeye başlar. Eğer ayrılık yaşanmazsa (çünkü erken boşalma ciddi bir ayrılık sebebidir) mutsuzluk çiftin kaderi haline gelir.



Erken boşalma tahmin edilenden daha yaygın bir sorundur

Erken boşalma sorunu yaşayan kişilerin çoğu bu sorunun çok az görüldüğünü zannetmektedir. Sorun hakkında ketum davranıp kimseye açılmamak ise erkeklerin en büyük hatalarıdır.

Ancak erkeklerin en az yüzde 40 kadarı yaşamlarının bir döneminde bu sorunla yüzleşmek zorunda kalmaktadır. Eğer soruna erken müdahale edilirse sıkıntı kolayca atlatılabilmektedir. Ancak sorun ihmal edilir ve önemsenmezse zaman geçtikçe etkisini arttırarak kişilerin kabusu haline gelmektedir.



Erken Boşalmak Tercihtir kitabından önce denenen fakat yeterli verim alınamayan 10 tedavi yöntemi:


Erken boşalmayı geciktiren haplar

Aslında erken boşalmayı geciktiren hapların etken maddesi anti-depresan ilaçlarla aynı. Elbette ki bu ilaçları almak isteyen kişiler ciddi bazı yan etkilerin risklerini de göze almak zorunda. Bu yan etkilerin en yaygın olanları uyku düzensizlikleri, iştah sorunları ve dikkat eksikliği. Ayrıca erken boşalma haplarının bir süre sonra cinsel iktidarsızlığa yol açtığını da ifade etmekte fayda var.

Masters- Johnson tekniği ile erken boşalmayı önleme

Penisin boşalmadan hemen önce elle hafifçe sıkılarak kasların geri çekilmesini sağlamaktır.

Erken boşalmayı önlemek için prezervatif kullanma

Prezervatif kullanmak erken boşalmayı bir süre engelleyebilmektedir. Ancak prezervatif, sertleşme sorunlarına yol açması ve cinsel hazzı en aza indirmesi gibi dezavantajlı özelliklerinden ötürü fazla tercih edilmemektedir.

Nefes kontrolü ile erken boşalmayı önleme

Kadının erkeğin nefes sıklığına bakarak boşalıp boşalmayacağını tahmin etmesi ve kendisini geri çekerek cinsel birlikteliğe ara vermesidir.

Dur ve devam et taktiği ile erken boşalmayı önleme

Belli bir vuruş sayısına ulaşınca bir müddet ara verme sonra tekrar cinsel birleşmeye devam etmedir.

Sıkma-gevşetme egzersizleri yaparak penisi diri tutmayı öğrenme

Gün içinde penisin belli sayıda sıkılıp gevşetilmesi ile sık sık uyarılmasıdır. Pek çok erkek tarafından mastürbasyon ile karıştırılmaktadır. Bu egzersizi yapan erkeklerin aniden boşalması ise bu taktiği çoğu zaman uygulanamaz kılmaktadır.

Bitkisel gıdalarla erken boşalmayı önleme

Cinsel gücü arttıran gıdaların alınması ile erken boşalmanın önlenmesine gayret edilmesidir. Bu gıdalarla erkek gerçekten de cinsel gücünü arttırabilmektedir. Ancak üzerinde durduğumuz sorun cinsel güç (sertleşme hızı) değil bu gücünü uzun süre aktif kullanabilmektir.

Pek çok bitkisel gıdanın cinsel gücü arttırdığı fakat aynı ölçüde erken boşalmayı da hızlandırdığı ortaya çıkmıştır.

Geciktirici kremler ile erken boşalmayı önleme

Aslında geciktirici krem denilen ürünler yoğun yağ içeren kayganlaştırıcılardır. Bu kremler erkeğin penisi üzerinde öylesine güçlü bir tabakanın oluşmasını sağlarlar ki kişi adeta prezervatif taktığını zanneder. Bu kremlerin bir diğer dezavantajı ise bazı erkeklerde deri tahrişlerine yol açmalarıdır.

Daha fazla seks deneyimi yaşayarak erken boşalmayı önleme

Seks yaşamını araba sürmek veya koşmak gibi bir beceriye benzeten doktorlar tarafından tavsiye edilmektedir. Bu görüşe göre seks de uygulama yapıla yapıla geliştirilebilir. Ancak her seks macerasında hayal kırıklığı yaşama riski olduğundan çoğu zaman ciddi özgüven kaybı yaşanmasına neden olabilmektedir.

Psiko-terapi metodu ile erken boşalmayı önleme

3-4 hafta süren psikolojik telkin metodu ile rahatsızlığı ortadan kaldırmaya çalışmaktır. Ancak tedavi olan kişinin terapi sırasında yapacağı küçük bir hata nedeniyle terapi aylarca hatta bazen yıllarca sürebilir.



Peki çiftlerin korkulu rüyası olan erken boşalmanın ortay çıkış sebepleri nelerdir?

Erken boşalmanın sebepleri konusunda uzmanlar uzun listeler hazırlamışlardır. Bu listede ilk göze çarpan sebepler şunlardır:

Küçük yaşlardaki olumsuz cinsel deneyimler
Mastürbasyonun cinsel yaşama egemen olması
Aşırı psikolojik uyarılma
Uzun süre sekse ara verme
Penis kaslarının eğitilmemiş olması
Para karşılığı cinsel ilişkiye girme alışkanlığı
Stres yönetimini sağlıklı yapamamak
Aşırı içki kullanımı

Ve daha pek çok husus erken boşalma sorununa yol açabilmektedir. Ancak erken boşalma sebebinin her bireyde farklı olabileceğini de hesaba katmak gerekmektedir.



Erken Boşalmak Tercihtir kitabı 47 saatte nasıl çözüm sağlıyor?


Erken Boşalmak Tercihtir kitabında neler olduğuna geçmeden önce eserde “olmayan şeyler”den bahsetmek daha faydalı olacaktır:

Hap kullanımı yok
Krem kullanımı yok
Kimyasal spreyler yok
Kondomlar yok
Seks oyuncakları yok
Geleneksel metotlar yok

Peki bütün bu “yok”lar içinde set nasıl bir çözüm sunuyor?

Eserde 47 saat süren bir program söz konusu. Kitabı okuyan şahıs bu programı kendisine verilen “takip çizelgesi”ne uygun biçimde yürütüyor.

Ancak buradaki 47 saat ifadesi sorunun 47 saat içinde çözüleceği anlamına gelmiyor. Setin uygulama süresi 47 saat. Ancak program 12 hafta yani 3 ay sürüyor.

47 saatlik uygulama haftalara ve günlere bölünerek kişinin her gün sadece birkaç dakika uygulama yaprak 3 ayda sorundan tamamen kurtulmasını sağlıyor.



Erken Boşalmak Tercihtir setinin etkisi 12 hafta sonra mı ortaya çıkacak?

Elbette ki hayır. 12 haftalık süre sorunun tamamen ortadan kalkacağı ve kişinin gerçek manada “dinamit”e dönüşeceği zaman dilimidir. Yoksa program birinci haftasında dahi çok güçlü etkiler gösteriyor.

Zaten program boyunca erkek bir eğitim seti ile karşı karşıya kaldığını hissetmiyor. Sadece her geçen gün hem kendisinin hem de eşinin seks doyumunu daha güçlü biçimde hissettiğinin farkına varıyor.

Erken Boşalmak Tercihtir kitabında neler var?

Kitapta anlatılanlar telif hakları yasalarınca koruma altında. Bu nedenle biz eserin içeriğine dair teknik anlamda bilgi veremiyoruz.

Ancak eserde şu konu başlıklarında bilgilerin sunulduğunu ifade etmemiz mümkün:

Boşalma sırasında hangi kasların çalıştığı, yerleri, görevleri
Erkeğin seks kaslarını nasıl güçlendirip kontrol edebileceği
Kişinin “uyarılma haritası”nın ne olduğu ve bu haritadan nasıl faydalanılacağı
Seks sırasında beynin nasıl çalıştığı ve zihin yapısının seks için eğitilmesi

Ve burada ifade edilmeyen onlarca etkili taktik ile eser erken boşalma sorununa kesin çözüm vaat ediyor.



Erken Boşalmak Tercihtir kitabının para iade garantisi vermesi

Eser okurlardan son derece olumlu yorumlar almakta. Hatta eser hakkında olumsuz kanaat bildiren okurların sayısı neredeyse yok denecek kadar az. Bu durum da eserin başarısı hakkında önemli bir fikir vermekte.

Eserin başarısına dair bir diğer gösterge ise yazarın 90 günlük iade garantisi vermesi. Memnun kalmayan okurlar koşulsuz şartsız eseri iade edebiliyor. Yaptığımız araştırmada eserin bu iade garantisinden faydalanan okur sayısının yüzde birlerin bile altında olduğunu öğrendik. Bu istatistik de eserin başarısının bir diğer göstergesi.

Erken Boşalmak Tercihtir kitabına nasıl ulaşabilirim?

Eserin resmi tanıtım ve satış sayfasından eseri indirip okumak için tıklayınız

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder