22 Ekim 2017 Pazar

Eski Sevgiliyi Geri Kazanma Rehberi sevdiğinize yeniden kavuşmanızı sağlayacak!


Eski sevgilinin yeniden dönmesini sağlayacak muhteşem bir eser: Eski Sevgiliyi Geri Kazanma Rehberi

Eski sevgilisinden ayrılan ancak bu ayrılığı içine sindiremeyen ve yeniden eski mutlu günlerine dönmek isteyen okurlarımız için bu yazımızda harika bir eser tanıtacağız.

EskiSevgiliyi Geri Kazanma Rehberi ismi ile okurlarla buluşan ve pek çok kişinin hayatında çok olumlu gelişmelere kapı aralayan bu eser aslında dört kitaptan oluşan bir set.
Birbirinden etkili taktiklerin verildiği bu eserleri dikkatli bir şekilde okuyan kişilerin eski sevgilileri ile yeniden bir araya gelip mutluluğu yakalamaları işten bile değil.

Eski Sevgiliyi Geri Kazanma Rehberi hangi yönüyle benzeri kitaplardan farklıdır?


Her şeyden önce bu seti benzerlerinden farklı kılan en önemli özelliğinin günlük hayatta pratik olarak uygulanabilecek taktiklere yer vermesi olduğunu söylemek mümkün.

Diğer eserlerde daha çok teorik bilgiler verilirken Eski Sevgiliyi Geri Kazanma Rehberi'nde tamamen uygulamaya yönelik metotlara yer verilmiştir.

Eserin ikinci önemli özelliği ise zihin okuma ve yönlendirme taktiklerinden faydalanılarak yazılmasıdır. Yani kişi doğrudan doğruya eski sevgilisinin bilinçaltına hükmetmekte ve onu geri kazanmak için en etkili taktikleri kullanabilmektedir.

Eski Sevgiliyi Geri Kazanma Rehberi sıradan bir geri döndürme kitabından çok daha fazlasıdır

Eski Sevgiliyi Geri Kazanma Rehberi sadece eski sevgilinin dönmesiyle yetinmeyecek, onun yeniden aşık olmasını da sağlayacaktır.

Bu eserdeki taktikleri uygulayan kişiler sevgililerinin gözüne bambaşka bir kişi olarak görünecekler ve sevgilileri tarafından "hayatımın aşkı" biçiminde tanımlanacaklardır.


Eski Sevgiliyi Geri Kazanma Rehberi 4 kitaptan oluşan harika bir set

Set içinde her biri farklı bir konuya yönelik hazırlanmış 4 eser bulunmaktadır:

Eski Sevgiliyi Geri Kazanma Rehberi (Hem setin genel adı hem de setin 1. kitabı)

Eser öncelikle ayrılık sebeplerinin doğru teşhis edilmesini sağlıyor. Kendisi ile yüzleşen okur, hatalarının farkına varıyor ve yeniden sevgilisine kavuşmak için motive oluyor.

Setin temel kitabı niteliğini taşıyan bu eser, tek başına okunduğunda da çok başarılı sonuçların alınmasını sağlayabilecek düzeydedir. Ancak setten maksimum düzeyde fayda sağlamak için geriye kalan 3 kitabın da dikkatlice okunması gerekmektedir. Çünkü söz konusu tüm kitaplar birbirini destekleyecek tarzda yazılmıştır.

Özgüven Kazan, Eski Sevgilini Geri Kazan

Sevgilisinden ayrılan kişilerin büyük özgüven kaybı yaşadıkları herkesçe bilinmektedir. Bilinmeyen şey ise kaybedilen bu özgüvenin nasıl kazanılacağıdır.

İşte setin bu harika kitabı özgüven kazanma yolunda 50 etkili taktiğe yer veriyor. Kişinin bu taktiklerden sadece bir kaçını dahi uygulaması mucizevi sonuçlara ulaşmasını sağlıyor.

Eski Sevgilinin Zihnine Hükmet

Zihin kontrol yöntemleri günümüzün en etkili ikna etme araçları olarak bilinmektedir.
Bu kitapta da birbirinden etkili 10 farklı zihin kontrol yöntemine yer verilmiştir. Bu yöntemlerin kullanılması halinde eski sevgilinin yeniden dönmemesi asla mümkün olmayacaktır. Çünkü uygulanan yöntemler kişinin yüzde 100 geri dönmesi üzerine kurulmuştur.

Son Şans Mektubu

15 sayfadan oluşan bu küçük kitapçık ise sevgiliyle kurulan son iletişimin nasıl olması gerektiğine dair bilgiler vermektedir.

Unutulmamalıdır ki bazen "son şans" kişi için "en büyük şans" olabilmektedir.

İşte burada haklarında kısaca bilgi verilen 4 kitap sayesinde sevgilisinden ayrılan kişi çok kısa sürede ilişkisine yeniden yön verebilecek ve eski aşkını tekrar yaşayabilecektir.


Eski Sevgiliyi Geri Kazanma Rehberi hem kadınlar hem erkekler için faydalı olmaktadır


Eski sevgiliyi geri kazanma üzerine yazılan pek çok kitap erkeklerin sevgililerini yeniden geri kazanmaları üzerine bilgiler vermektedir.

Ancak Eski Sevgiliyi Geri Kazanma Rehberi seti hem kadın okurların hem de erkek okurların faydalanabileceği bir eserdir. Sunulan taktikler her iki cinsiyet tarafından da uygulanabilir. Erkeklere ya da kadınlara yönelik sunulan özel taktikler söz konusu olduğunda ise yazar okurlarını bilgilendirmektedir.

Eski Sevgiliyi Geri Kazanma Rehberi iade garantili satılmaktadır

Dört kitaptan oluşan bu başarılı set, 60 günlük iade garantisi sunmaktadır. Yani eseri alıp okuyarak içinde verilen taktikleri uygulayan kişi eğer arzuladığı amaca ulaşamamışsa iade talebinde bulunup parasını geri olabilmektedir.

Avrupa ve Amerika'da yalnızca çok iddialı eserlerin sunduğu bu olanağı Türkiye'de okurlara sunma cesareti göstermesi bakımından da Eski Sevgiliyi Geri Kazanma Rehberi çok özel bir değeri hak etmektedir.

İstatistiklere bakıldığında bugüne kadar eseri iade edenlerin oranının binde birin bile altında olduğu görülmektedir. Bu oran ise yazarın başarısının en büyük kanıtıdır.

Anlamadığım taktikleri sorabileceğim bir yetkili olacak mı?

Eski Sevgiliyi Geri Kazanma Rehberi setini alan kişi anlamadığı bir nokta olursa hem yayıncı kuruluşa hem de kitabın yayın ekibine bir mail atarak daha detaylı bilgi isteyebilmektedir.

Yani setten faydalanan kişiler nihai hedefe ulaşıncaya kadar (eski sevgiliyle yeniden bir araya gelince kadar) yazardan ve yayın ekibinden destek alabilmektedir.


Setin başarısı üzerine yapılan yorumlar

Eski Sevgiliyi Geri Kazanma Rehberi setini okuyup aşklarına yeniden kavuşan kişilerin yorumları okunduğunda bu muhteşem setin ne kadar başarılı olduğu anlaşılmaktadır.

Ayrıca bu set eleştirmenlerden ve sosyal iletişim uzmanlarından da çok olumlu övgüler almaktadır.

Umarız Eski Sevgiliyi Geri Kazanma Rehberi sizin de mutlu olmanıza katkıda bulunacaktır.

Eski Sevgiliyi Geri Kazanma Rehberi setine nasıl sahip olabilirim?

4 kitaptan oluşan Eski Sevgiliyi Geri Kazanma Rehberi setini hemen indirip okumak için tıklayınız


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder