25 Temmuz 2017 Salı

10 soruda Karizma ve Baştan Çıkarma Sanatı kitabı hakkında her şey

Karizma ve Baştan Çıkarma Sanatı adlı eser üzerine objektif değerlendirmeler

Bu yazımızda son zamanlarda çıkan ve çıkar çıkmaz geniş yankılar uyandıran Karizma ve Baştan Çıkarma Sanatı adlı eser hakkında bilgiler vereceğiz.


Eseri tanıtırken kitabın hem olumlu hem de olumsuz taraflarına değinerek objektif bir tutum sergilemeye çalışacağız.

İşte 10 soruda Karizma ve Baştan Çıkarma Sanatı kitabı hakkında her şey


Karizma ve Baştan Çıkarma Sanatı kitabı bana neler öğretecek?


Bu eser her şeyden önce çok etkili bir kadın tavlama sanatı kitabı. Ancak eseri benzerlerinden ayıran yönü kısa sürede etkisini göstermesi ve tamamı uygulanabilir taktiklerden oluşmasıdır.

Karizma ve Baştan Çıkarma Sanatı kitabında günlük hayatta kolayca uygulanıp sonuç alınacak onlarca etkili tavlama taktiğine yer verilmektedir. Bu taktikler psikoloji ve iletişim bilimlerinin verilerine dayandıkları için okurun hayal kırıklığı yaşama ihtimali çok düşük.

Zaten eserin kısa sürede büyük yankılar uyandırmasının sebeplerinden birisi de bilimsel bakış açısı ile günlük pratik uygulamaları birleştirmesidir.

Karizma ve Baştan Çıkarma Sanatı kitabında verilen taktikleri başka yerlerde bulmam mümkün mü?

Hayır, kitapta verilen taktikleri başka platformlarda bulmak mümkün değildir. Çünkü söz konusu bilgiler uzun araştırmalar sonucu elde edilmiştir ve tamamı telif hakları yasaları gereği koruma altındadır.

İşte bu nedenle kadınları etkileyip kendisine aşık ettirmek isteyen erkeklerin doğrudan doğruya eserden faydalanması gerekmektedir. Zaten kitap başucu kaynağı niteliğinde olup uzun yıllar faydalanılabilecek bir eserdir.


Bu eserde sadece geçici aşklara ulaşma yolundaki taktiklere mi yer veriliyor?

Kitapta hem geçici tarzda aşk maceraları için hem de evlilik gibi uzun süreli ilişkilerin oluşturulmasını sağlayacak taktiklere yer verilmiştir.

Kitabı okuyan erkek hangi tarzda bir ilişki yaşamak istiyorsa ona uygun taktikleri deneyerek amacına ulaşacaktır. Ancak ister geçici ister kalıcı ilişkiler yaşamak için eserden faydalanılsın her halükarda kitaptan faydalanan erkek karşısındaki kadını derinden etkileyecektir.

Ciddi bir ilişkiden yeni çıktım, bu eserin bana faydası olur mu?

Bu kitap sevgiliyi geri döndürme tarzında taktiklere yer vermemektedir. Ancak Karizma ve Baştan Çıkarma Sanatı kitabı kişiye yeni bir aşka kolayca başlamanın yollarını öğretmektedir.

Yani eser biten ciddi bir ilişkiden sonra da güzel birlikteliklerin yaşanabileceğini pratik olarak göstermektedir. Öncekinden çok daha heyecan verici ve mutlu bir birlikteliğe adım atan erkek zaten geçmişe bir daha dönmek istemeyecektir.

Şu anki ilişkimi güzelleştirmek için de bu kitaptan faydalanabilir miyim?

Elbette ki şu an devam eden bir ilişkiniz varsa bu ilişkinizi güzelleştirmek adına da bu eserden faydalanabilirsiniz. Ancak bir hususta dikkatli olmanızda fayda var. Çünkü eserin müthiş bir etkileme özelliği bulunuyor.  Dolayısıyla kız arkadaşınızın “Bu harika adam gerçekten de benim eski sevgilim mi?” diyebilir.

Kız arkadaşınız geçici bir şaşkınlık yaşasa bile ona yaşatacağınız güzellikler için bu eserden faydalanmaya emin olun değer.


Karizma ve Baştan Çıkarma Sanatı kitabındaki taktiklerin başarısı hangi özelliğinden ileri geliyor?


Kitabın başarısında belirleyici olan hususları şöyle sıralamak mümkün:

Eserin sade ve anlaşılır bir dille yazılması

Verilen taktiklerin kurgusal olmayıp pratik hayata uygun olması

Taktiklerin bilimsel temellere dayanması

Burada sıralanan özellikler dışında eserin başarısını arttıran en önemli unsur hiç şüphesiz ki eserin işinin ehli bir yazar tarafından kaleme alınmasıdır.

Eser kim tarafından yazıldı?

Eserin yazarı Master Jack. Master Jack kadın-erkek ilişkileri üzerine yazdığı kitaplarla kendisini ispatlamış bir yazar.

Eserin yazarı olaylara farklı yorumlar getirmesi ve her zaman sonuç alıcı metotlara yer vermesi ile tanınan başarılı bir araştırmacı. Ayrıca okurları ile daha ilk sayfalarda özel bir bağ kurmayı başaran nadir sanatçılardan biri.

Kitap kaç sayfadan oluşuyor?

Karizma ve Baştan Çıkarma Sanatı 135 sayfadan oluşuyor. Eserde verilen tüm bilgiler sade ve öz bir dille anlatılmış.

Kitapta gereksiz tekrarlar ve örnekler yok. Yani okur her sayfada faydalı bilgiler ediniyor. Ayrıca eserin bölümlere ayrılış tarzı da son derece profesyonel yapılmış. Böylece ortaya kolay okunabilen faydalı bir eser çıkmış.


Karizma ve Baştan Çıkarma Sanatı adlı eseri sipariş ettiğim gizli tutulabilir mi?

Erkeklerin çoğu kadınları etkileme tarzındaki böyle bir eseri okuduklarının bilinmemesini istemektedir.

Eserin yazarı bu konuda kitabı alacak okurlarına güvence veriyor. Yani eseri satın aldığınızda hiçbir kişisel bilginiz üçüncü taraflarla paylaşılmayacak ve tamamen gizli kalacak.

Karizma ve Baştan Çıkarma Sanatı kitabına nasıl sahip olabilirim?

Eseri hemen indirip okumak için tıklayınız



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder