21 Eylül 2016 Çarşamba

10 Soruda Yataktaki Kraliçe Kitabı Hakkında Her Şey

Yataktaki Kraliçe kitabı üzerine detaylı bir inceleme

Yataktaki Kraliçe adlı eser etkili bir cinsel eğitim seti. Kendi alanında çok fazla itibar edilen bir kaynak. Kitap gerek içerik zenginliği gerekse de kolay ve akıcı dili ile benzer eserler içinde hemen öne çıkıyor.


Kitap genel olarak bir cinsel eğitim seti gibi algılansa da aslında onun çok ötesinde bir eser. Çünkü eseri kaleme alan Sibel Savaş, çok boyutlu bir bakış açısı geliştirmiş ve seks yaşamının psikolojik boyutlarını da hesaba katarak “seks ile özgüven ilişkisini vurgulamış.

Eseri okurken kişinin aklına “Ne kadar güzel bir seks yaşamı o kadar mutluluk” ve “Ne kadar renkli bir cinsel yaşam o kadar özgüvenli bir yaşam” sloganları geliyor.

Biz de bu yazımızda Yataktaki Kraliçe adlı kitap hakkında 10 soru sorduk ve cevaplarını sizler için araştırdık. Öyle umuyoruz ki okurlarımız bu 10 soruya verilen cevapları okuduklarında kitap hakkında bütünlüklü bir bilgiye ulaşabileceklerdir.

İşte Yataktaki Kraliçe hakkında 10 soruda her şey

Yataktaki Kraliçe kitabı ne anlatıyor?


Kitabın başlığında da yer alan bir soru cümlesi aslında kitabın konusu hakkında çok önemli bilgiler sunuyor. Üst başlığın altında bulunan cümle şu:

“ Erkekler Yatakta Ne İster?”

İşte bu soru seks yaşamında erkeği mutlu etmenin anahtarının kitabın içinde olduğuna dair okura ciddi ipuçları sunuyor. Sayfalar ilerledikçe okur aslında seks yaşamı hakkında ne kadar az bilgiye sahip olduğunu kavrıyor ve kitap her sayfası ile okurun gözünde biraz daha “değer kazanıyor.”


Yataktaki Kraliçe sadece bir kitaptan mı oluşuyor yoksa bu bir set mi?

Eser1 ana kitap ile 3 adet ek kitaptan oluşuyor. Yani aslında okura 4 farklı ürün gönderiliyor. Ancak bilgiler derli toplu olarak ana kitapta sunulmuş. Diğer üç eser ana kitabın destekleyici kaynakları olarak düşünülmüş.

Eserlerin isimleri şöyle:

Yataktaki Kraliçe (asıl kitap)
Seks Çeşitleri (ek kaynak)
Cinsel ve Genital Sağlık (ek kaynak)
Aşk Kuponları (ek kaynak)

Kitap kaç sayfadan oluşuyor?

Kitap seti deyince okurlarımızın aklına hemen öyle binlerce sayfalık cilt cilt kitaplar gelmesin. Ana kitap 100 sayfa, ek kitaplar ise toplamda 95 sayfa. Yani tüm seri 195 sayfa.

Kitap içindeki görseller de hesaba katıldığında kitabın sayfa sayısı oldukça makul bir seviyede tutulmuş denilebilir. Dünyadaki benzer kitaplara bakıldığında da kitapların sayfa sayılarının bu düzeyde olduğu görülmekte. Ancak yazarın Türk okurların alışkanlıklarını da hesaba katarak kitabı daha farklı bir formatta okurla buluşturduğunu da belirtmekte fayda var.


Yataktaki Kraliçe kitabında (ana kitapta) anlatılan konular nelerdir?


Kitap telif hakları yasalarınca korunduğu için eserden alıntılar yapamıyoruz. Ancak serinin temel kaynağında hakkında bilgi verilen konuların şunlar olduğunu söyleyebiliriz:

  • Erkeklerin zevk noktaları (erojen bölgeler)
  • Ön sevişme taktikleri
  • En fazla zevk veren seks pozisyonları
  • Oral seks ve anal seks hakkında merak edilenler
  • Öpüşme önerileri
  • Cinsel gücü arttıran afrodizyak gıdalar
  • Cinsel tutkuları tetiklemek için yapılabilecek bazı uygulamalar


Yataktaki Kraliçe kitabının eklerinde neler anlatılıyor?

Kitapla birlikte verilen 3 adet ek kitabın konusu hakkında kısaca şunlar söylenebilir:

Seks Çeşitleri kitabı

Bu eserin alt başlığı “Giyim, Oyuncak ve Aksesuar” biçiminde sunulmuş. Kitap seks yaşamını renklendirmek için fantezi dünyasına yönelik taktikler içeriyor.

Cinsel ve Genital Sağlık kitabı

Eserde hijyen, cinsel yollarla bulaşan hastalıklar ve genital estetik gibi konulara değinilmiş.

Aşk Kuponları kitabı

Bu eserde ise aşkın her zaman canlı ve zevk veren bir duygu halinde kalması için yapılması gerekenler üzerinde durulmuş.


Kitabın yazarı Sibel Savaş kimdir?

Sibel Savaş deyim yerindeyse “çekirdekten yetişme” bir yazar. Önceleri kadınlarla alakalı ciddi sitelerde yazılar yazmış,  okurların takdirini kazanmış. Yani bu meseleye vakıf bir yazar.

Yazar yurt dışında doğmuş. Pek çok ülke dolaşmış. Yani ufku geniş ve evrensel değerlere bağlı bir yazar.

Ancak bizim yazar hakkında eserinden hareketle söyleyebileceğimiz bir tek özellik var ki diğer tüm özellikleri gölgede bırakıyor: O özellik de “zeki bir kadın” profili.

Kitabın dizaynından tutun da konuların sıralanışına kadar her şeyin zeki bir kadının elinden çıktığı çok net bir biçimde ortaya çıkıyor ve bu durum okuru bir anda sarmalayıp eserin içine çekiyor.

Ben bu kitabı alırsam hangi konularda bilgi sahibi olabileceğim?

Yataktaki Kraliçe adlı eser kadını gerçekten de yatağın kraliçesi haline getiriyor ve şu konularda kadına  çok önemli bilgiler sunuyor:

  • Yatakta erkeği çıldırtmanın en etkili yolları
  • Erkeği baştan çıkaran sözler
  • Erkekleri tahrik eden hareketler
  • Erkekler nasıl baştan çıkarılır
  • Ve daha pek çok konuda uzman görüşlerine dayalı taktikler…


Yataktaki Kraliçe kitabı basılı bir ürün müdür yoksa e-kitap halinde mi satılmaktadır?

Kitabın şu an itibariyle matbu basımı yok. Yani eser sadece e-kitap şeklinde okunabiliyor. Eseri satın alan herkes kitabı cihazına indirerek sorunsuz biçimde okuyabiliyor.

Eser e-kitap olmasına rağmen son derece titiz bir tasarım ile okurların karşısına çıkıyor. Ayrıca kitabın yazı puntoları göz sağlığı hesaba katılarak seçilmiş.

Yataktaki Kraliçe bir seks kitabı mı bir eğitim seti mi?


Kitaplardaki görseller ile bazı cesur ifadeler eserlerin bir “seks kitabı” olarak algılanmasına neden olabilmektedir. Ancak kitaplar kesinlikle bir eğitim seti niteliği taşımakta. Çünkü bu eserleri dikkatli biçimde okuyan bir kadın, cinsellik konusunda kelimenin tam manasıyla “uzman” denilebilecek düzeyde bilgi sahibi olabiliyor.

Ancak ders kitaplarının soğuk ve sıkıcı havası da yok “Yataktaki Kraliçe”de. Eser eğlenceli bir sunum ile çok ciddi bilgiler aktarıyor.

Yataktaki Kraliçe kitabına nasıl sahip olabilirim?

Yataktaki Kraliçe kitabına ulaşmak için tıklayınız



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder