6 Eylül 2016 Salı

Yürüyen Özgüven 14 günde 2 kat özgüven

Yürüyen Özgüven e-kitabı hakkında her şey

Yürüyen Özgüven adlı özgüven kazanma ve geliştirme seti hiç kuşkusuz ki üzerinde en fazla tartışma yapılan eserlerden biridir. Eser kısa sürede geniş okur kitlesinin ilgi odağı oldu. Ayrıca hem içeriğindeki taktiklerle hem de bu taktikleri sunma biçimiyle daha uzun süre adından bahsettireceğe benziyor.

Bu yazımızda özgüven kazanma alanında özel bir yeri bulunan Yürüyen Özgüven adlı eser hakkında okurlarımızı bilgilendireceğiz.

İşte tüm yönleri ile Yürüyen Özgüven kişisel gelişim seti:

Yürüyen Özgüven kitabını kimler okumalı?


Eserinin okur kitlesini “kişiliğine yeni bir biçim vermek ve yeni bir yaşam tarzına kavuşmak isteyen herkes” biçiminde özetlemek mümkün. Ancak yazar şu konularda belli sıkıntıları olanlar için kitabın tam anlamıyla destek olacağını ifade ediyor:
  • Düşüncelerini dile getirmekten çekinen, kendisini ifade etmekte zorlanan
  • Utangaçlığı ve korkularını kendisine palanga haline getiren, harekete geçme konusunda kendisinde güç bulamayan
  • Reddedilme korkusu yaşadığı için cesareti kırılmış olan
  • Kendisini başkaları ile karşılaştırdığında kendisini “değersiz” gören ve bu nedenle umutsuzluğu yaşamının merkezine yerleştirmiş olan
  • Kendisini ifade edemediği için zor durumda kalan ve önemli fırsatları kaçıran
  • Kendisini “başarısız” kabul ettiği için yeni projelere ve deneyimlere kapılarını kapatan
  • Hoşlandığı kişi karşısında çaresiz kalan ve özel yaşamında mutluluğu yakalayamayan

Ve herhangi bir sebeple özgüveni arttırmak isteyen herkes bu kitabı okumalı. Çünkü kitap “sadece iki haftada kişinin kendi elleri ile kendisine yeni bir biçim vermesinin yolları”nı öğretiyor.

Yürüyen Özgüven kitabında neler var?


14 günlük programı takip eden okurlar şu konularda bilgi sahibi olup pratik taktikler öğrenebileceklerdir:
  • Bilimsel araştırmalarla desteklenmiş “kalıcı özgüven kazanma” taktikleri
  • Özgüven artırma yolunda “günlük yaşamda” uygulanabilecek pratik uygulamalar
  • Daha sosyal bir insan olma yolunda yapılabilecek bazı uygulamalar
  • Motivasyon artırma yolunda özlü sözler ve psikolojik yaklaşımlar
  • Daha güzel bir dış görünüm için fitness önerileri
  • Aşk yaşamında kişinin çok daha özgüvenli olmasını sağlayacak yol gösterici metotlar
  • Kişisel deneyimler sonucu ortaya çıkmış gerçekler
  • Modern çağın “kolay para kazanma metotları” üzerine değerlendirmeler


Yürüyen Özgüven kitabı geçekten de 14 günde etkili oluyor mu?

Kitap bir “koronolojik hesaplama” gözetilerek yazılmış. Yani 14 günlük bir eğitim programı söz konusu. Kitaptaki programı düzenli biçimde takip eden kişilerde bu süre zarfında ciddi değişimlerin olacağı iddiası var.

Kitabın yazarı “14 Günde Özgüvenini 2’ye Katla!” gibi Türk okuruna çok iddialı ve abartılı gelebilecek bir cümle kullanmış. Biz de bu iddianın gerçekliğini sorgulamak için yurt dışında basılan birkaç özgüven kazanma kitabının tanıtım sayfasına baktık ve şu sonuçla karşılaştık:

Amerika’da ve Avrupa’da e-kitap formatında satılan özgüven kazanma kitaplarının değişimi garanti ettikleri süre genellikle 6, 14, 21 ve 23 günlük sürelerden oluşuyor. Yani kitabın satış sloganında ifade edilen 14 günlük süre bize inandırıcı gelmese de dünyadaki büyük yayınevlerinin bastırdığı kitaplarda da benzer süreler dahilinde programlar hazırlanmış.

Yürüyen Özgüven kitabının okurlarına vaat ettiği “4 büyük değişim”

Eserde özgüven kazanma programını tamamlayan kişinin yaşamında şu 4 alanda çok ciddi değişimlerin olacağı ifade ediliyor:

Daha mutlu

Yazar bu konuda “Sana Rönesansını yaşatacağım.” diyor ve mutluluğun anahtarının “değişim ve yenilik”ten geçtiğini vurguluyor.

Daha sosyal

Özgüven kazanma çabasına girmiş kişinin bulunduğu ortamın “aranılanı” haline gelmesini sağlayacak taktiklere yer verildiği ifade ediliyor.

Daha kaliteli

Yaşamı her bakımdan daha kaliteli kılacak ve kişiyi hem özel yaşamında hem de iş hayatında başarıya ulaştıracak metotlara değinilmiştir.

Daha özgüvenli

Kişi ne kadar umutsuzluğa kapılmış olursa olsun özgüven kazanabilecek gücü her zaman içinde taşıdığı ve bu gücün açığa çıkarılması halinde kişinin “bambaşka bir şahıs” haline geleceği vurgulanıyor.

Yürüyen Özgüven kitabı ile birlikte verilen bonus eserler nelerdir?

Yürüyen Özgüven e-kitabı ile birlikte şu dört bonusa da sahip olabilirsiniz:

Özgüvenin 3 Katmanı E-Kitapçığı 

Bu eserde temel amaç kazanılan özgüvenin kalıcı hale getirilmesi. Bilindiği üzere kişiye “kalıcı özgüven kazandırmak”,  “geçici süreliğine özgüven kazandırma”ya göre çok daha zordur. İşte bu eser “zor” olanı seçiyor ve kazanılan özgüvenin “öğrenilmiş bir şey” olmaktan çıkıp “kişilik” haline gelmesine yardımcı oluyor.

Özgüvenli İletişim Teknikleri E-Kitapçığı

Sosyal yaşamda kişinin en fazla ihtiyaç duyduğu “sağlıklı ve etkili iletişim kurma” üzerine çok etkili tekniklere yer veren başarılı bir eser.

Özgüven Kazandıran Hipnoz Kayıtları 

Buradaki 45 dakikalık ses kaydı ile kişinin bilinçaltını eğitmesine yardımcı olunmak istenmiş.


Ömür Boyu E-Posta Koçluğu  


Eseri alan kişiler kitapta akıllarına takılan her soruyu kitabın yazarına mail atarak sorabiliyor. Kişiye verilen cevaplarla aslında kişi bir ömür boyu danışmanlık hizmeti alıyor.

Burada ifade edilen koçluk faaliyeti, kendi alanında örnek bir uygulama özelliği gösteriyor ve şu anda Türkiye’de sadece birkaç eserin yazarı tarafından uygulanıyor.


Eserin 60 günlük para iadesi garantisi ne anlama gelmektedir?

Yürüyen Özgüven adlı eseri alıp okuyan bir kişi kitaptan memnun kalmadığı takdirde eseri 60 gün içinde iade edebiliyor. Üstelik bunun için yayıncı kuruluşa herhangi bir gerekçe sunmasına da gerek yok. Sadece yayıncı kuruluşa bir mail atılıyor ve aynı gün müşterinin parası iade ediliyor.

Eser iade garantili bir set olmasına rağmen bugüne kadar iade oranının çok düşük olması ise eserin başarısının kanıtı kabul ediliyor.

Yürüyen Özgüven’e nasıl sahip olabilirim?

Yürüyen Özgüven kitabına ve eserle birlikte verilen bonus ürünlere sahip olmak için tıklayınız



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder