8 Mayıs 2018 Salı

Kadınların Prensi Kitapları Hakkında 10 Soruda Her Şey



Kadınların Prensi seti üzerine detaylı bilgiler

Kadınların Prensi seti son zamanlarda adından sıkça söz ettiriyor. 

Erkek okurlar arasında üzerinde en fazla konuşulan eserlerden biri haline gelen Kadınların Prensi seti pek çok tartışmanın da odak noktası olmuş durumda.

Biz de bu yazımızda 10 soruda Kadınların Prensi kitapları hakkında detaylı bilgiler vererek sizleri bilgilendirmeye gayret edeceğiz.


İşte Kadınların Prensi seti hakkında bilinmesi gereken her şey

Kadınların Prensi kitaplarının konusu nedir?


Kadınların Prensi seti genel anlamda bir "kadınları tavlama ve baştan çıkarma eğitim seti" olarak tanımlanabilir.

Ancak set içindeki kitapların sayısı ve kitaplarda sunulan bilgiler dikkate alındığında Kadınların Prensi setinin genel anlamda bir "aşk koçluğu" görevi üstlendiğini söylemek mümkündür.

Çünkü kitaplarda kadın tavlama tekniklerinden tutun kadınlarla iletişimde özgüven kazanmaya kadar pek çok farklı konuda önemli bilgiler verilmiştir. 
Kadınların Prensi eğitim setinin en önemli özelliği bu alanda Türkçe yazılmış en geniş kapsamlı eser olmasıdır.

Kadınların Prensi setinde hangi kitaplar bulunuyor?

Kadınların Prensi şu 4 eserden oluşmaktadır:

  • Kadınları Etkileme ve Baştan Çıkarma Sanatı
  • Kadınların Beden Dili
  • İnternetten Kız Tavlama Yöntemleri
  • Özgüven ile Kadınları Elde Etme Sanatı


Bu kitapların her birisi ayrı ayrı da okunabilir. Ancak bilgiler birbirini desteklediği için tüm setin birlikte okunması tavsiye edilmektedir.

Kadınları Etkileme ve Baştan Çıkarma Sanatı kitabında neler anlatılıyor?

Setin temel kitabı olan bu eserde 3 farklı bölüm bulunmaktadır:

  • Kadınların hoşlanma belirtileri
  • 85 farklı taktiğin bulunduğu "Kadınları Tavlama Taktikleri"
  • Kızlarla Konuşulacak İlginç Konular


Bu 3 bölüm içinde hiç kuşkusuz ki en faydalı olan kısım 85 farklı metroda yer veren başlıktır. Burada sunulan taktikler günlük hayatta kolayca denenip sonuç alınabilecek yöntemlerden oluşmaktadır.

Kadınların Hoşlanma Belirtileri adlı kısımdaki bilgiler sayesinde ise karşınızdaki kişinin duyguları hakkında net yargılara ulaşabilirsiniz.

Kızlarla Konuşulacak İlginç Konular bölümünün önemini ise şöyle ifade etmek mümkündür:

Kadınlarda bir ilişki yaşandığında ya da onlarla ilk buluşma gerçekleştiğinde erkeklerin en fazla zorlandıkları meselelerden birisi de konuşacak konu bulmaktır. Çünkü erkeklerin dünyası ile kadınların dünyası gerçekten iki farklı alandır ve kadınları etkileyecek bir sohbet başlatmak çoğu zaman oldukça zordur. İşte bu bölümde kadınlarla konuşurken hangi meselelerin daha ilgi çekici olduğu ifade edilmekte ve sürükleyici bir sohbetin kuralları anlatılmaktadır.

Kadınların Beden Dili kitabındaki bilgiler ne işime yarayacak?

Kadınlar günlük hayatta duygu ve düşüncelerini açıkça sözcüklerle ifade etmezler. Onların neler düşünüp neler hissettiğini anlamak için erkeğin özel bir çaba sarf etmesi gerekir.

Setin bu kitabında kadınların beden dili hareketlerinin ne anlama geldiği detaylı bir şekilde anlatılmıştır. Böylece erkeklerin kadınların duyguları konusunda net bilgilere ulaşmasının yolu gösterilmiştir.

Bu kitapta kadınların hoşlandığını gösteren beden dili detayları, cinsel mesaj veren beden dili detayları, kadının sıkıldığını gösteren beden dili detayları, kadınların yalan konuştuğunu gösteren beden dili detayları gibi farklı başlıklar altında onlarca beden dili detayı hakkında bilgiler verilmiştir.

İnternetten Kız Tavlama Yöntemleri kitabında ne tür bilgilere yer verilmiştir?

Setin 3. kitabı olan İnternetten Kız Tavlama Yöntemleri adlı eserde internette nasıl bir profil oluşturulacağı, ne tür profil resimlerinin kullanılacağı ve kadınlarla internet ortamında nasıl iletişim kurulacağı konularında önemli bilgilere yer verilmektedir.

Eserde ayrıca hangi internet siteleriyle hangi telefon uygulamalarından kolayca kız arkadaş bulunacağına dair güzel bir listeye de yer verilmiştir.
Bu eserde sadece internet üzerinden bir iletişimin ilkelerine yer verilmemiştir. Eserde ayrıca gerçek yaşamda kadınlarla tanışılacak yerler hakkında da uzun açıklamalar yapılarak kişinin hızlı bir şekilde aşk yaşamına adım atmasının yolu gösterilmiştir.

Özgüven ile Kadınları Elde Etme Sanatı kitabına niçin ihtiyaç duyulmuştur?

Kadınlarla sağlıklı bir iletişim kuramayan ve onları etkilemekte güçlük çeken erkeklerin pek çoğu aslında bir kadının ilgi duyabileceği bütün özelliklere sahiptir. Bu erkeklerin güzel bir işi ve etkileyici bir dış görünüşleri vardır. Ancak yine de kadınlarla diyalog kurmakta zorlanırlar. Bunun sebebi özgüven eksikliği duymalarıdır.

Çok yakışıklı olmadıkları halde ve toplumda yüksek mertebelerde olmamalarına rağmen en güzel kızları tavlayan erkeklere rastlamak mümkündür. Bu erkeklerin sahip oldukları en önemli güç özgüvene sahip olmalarıdır. İşte setin bu kitabı erkeklerin özgüven kazanarak amaçlarına daha kolay ulaşmalarını temin etmeye yardımcı olmaktadır.

Bu kitapta gösterilen teknikler, aslında sadece aşk yaşamında kişinin özgüvenin artmasını sağlamaz. Kişi öğrendikleri özgüven geliştirme taktikleri sayesinde hayatın tüm alanlarında utangaçlığı yener ve daha aktif bir yaşam sürdürmeye başlar.

Kadınların Prensi kitaplarındaki bilgileri eşime yönelik de kullanabilir miyim?


Kitabın hazırlanma amacı bir erkeğin istediği kadını tavlamasıdır. Bu bilgileri detaylı biçimde öğrenip uygulayabilen bir erkek söz konusu etkili metotları istediği kişiye karşı kullanabilir. Tabi haliyle evli bir erkek bu metotları kendi eşine karşı da uygulayabilir. Bu durumda kitap mutlu bir aile yaşantısının en önemli destekçilerinden biri haline gelecektir.

Ancak kitabı alıp faydalanın evli erkeklerin pek çoğunun bu setteki bilgiler sayesinde başka kadınları da tavlamaya çalıştıkları görülmektedir. Her ne kadar kitapları alıp faydalanan kişilerin edindikleri bilgileri hangi alanda kullanacakları onların kendi özel sorunları olsa da bize göre evli bir erkeğin bu taktikleri sadece eşine yönelik kullanması daha doğru bir tavırdır.


Kadınların Prensi setini beğenmezsem iade edebilir miyim?

Kadınların Prensi seti iade garantili satılan eserlerden biridir. Okuyucular eseri alıp okuduktan sonra eğer eserden gerekli faydayı almadıklarına inanırlarsa eseri iade ederek paralarını geri alabilmektedir.

Türkiye'de çok az eserin verdiği bu güvencenin sunulması hiç kuşkusuz yayın ekibinin eserine ne kadar çok güvendiğinin göstergesidir. Zaten bu eserin iade oranlarına bakıldığı zaman neredeyse hiçbir okuduğun kitabı iade etmediği görülmektedir. Bu durum da bize erkeklerin kitabı çok fazla benimsediklerini ve eseri başvuru kaynağı olarak devamlı yanlarında bulundurduklarını göstermektedir.

Kitaplarda anlamadığım kısımlar olursa nasıl bir yol izlemeliyim?

Kitabı alıp içindeki teknikleri uygulayan bir okur eğer anlamadığı bir husus varsa bunu doğrudan doğruya yazarın kendisine sorma şansına sahiptir. Bu konuda okuyucu soruları mail yoluyla alınmakta ve en geç birkaç saat içinde sorular yazılı olarak yanıtlanmaktadır.

Yani eseri alıp okuyan kişi yalnız bırakılmamakta ve kadınları tavlama sanatı konusunda tam bir uzman haline gelene kadar kendisine yardımcı olunmaktadır.

Yurtdışında bu tarzdaki danışmanlık hizmetleri çok yüksek ücretler karşılığında okuyuculara sunulmaktadır. Ancak Kadınların Prensi setini alan bütün okurlar bu hizmetten ücretsiz faydalanabilmektedir.

Kadınların Prensi setindeki kitaplara nasıl sahip olabilirim?

Kadınların Prensi setindeki tüm kitapları hemen indirmek için tıklayınız



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder