5 Mart 2017 Pazar

Karizma Sırları veya Çekici İletişim Seti işe yarıyor mu?

Karizma Sırları kitabı üzerine olumlu olumsuz değerlendirmeler

Karizma Sırları ya da Çekici İletişim Seti adlı kaynak Türkçe yayımlanmış en geniş kapsamlı çekicilik eğitim seti. Set “Kadınlar ne ister?” sorusunu cevaplandırarak “bir kadının nasıl elde edileceğinin yollarını” öğretiyor.


Ancak Karizma Sırları sıradan bir tavlama seti değil. Çünkü tam 20 farklı materyalden oluşan çok geniş kapsamlı bir çalışma. Hatta bizce bu kadar geniş kapsamlı olması bir dezavantaj. Zira bu tanıtım yazısını hazırlamamız bile uzun zamanımızı aldı. Zaten set, bir e-kitap olmanın ötesinde “bir kurs veya eğitim okulu” işlevini görüyor.

Yazarın iddiası da bu setin dikkatli okunması halinde kişinin tam bir “uzman” olabileceği yönünde. Yazarın bu iddiasını destekleyen çok sayıda okur yorumu da var. İşin ilginç yanı daha seti yarılamadan başarıların görülmeye başlanması.

Peki gerçekte Karizma Sırları (Çekici İletişim Seti) nedir, ne değildir? İşte set hakkında merak edilen her şey:


Karizma Sırları kitabını kim yazdı?


Eserin yazarı Ricci Ox. Yazar, sosyal medyada epey popüler. Youtube, Google Plus  vb platformlarda seminerleri var. Ayrıca yazarın seti alan okurlarına bir süre birebir danışmanlık yaptığını da ifade etmekte fayda var.

Ricci Ox, Karizma Sırları kitabını 18 yılda hazırlamış. Zaten seti incelediğinizde bu yoğun emeği hemen fark edebiliyorsunuz. Bizce eseri başarılı kılan temel neden de bu yoğun emek.


Karizma Sırları (Çekici İletişim Seti) ile nasıl istediğim kadını elde edebileceğim?

Ricci Ox kitapta birbirinden ilginç taktiklere yer vermiş. NLP tekniklerinden tutun da bilinçaltı kuramlarına kadar pek çok farklı yolla sevgilinin nasıl tavlanacağı hakkında bilgiler verilmiş. Ama bu bilimsel bilgileri sunulurken teknik terimler kullanılmamış ve herkesin kolayca anlayabileceği bir dil tercih edilmiş.

Bu ilginç ve etkili taktiklerin ilk göze çarpanları şunlar:

İlk tanışmada yapılacaklar ve 50 adet ilk tanışma cümlesi. (Bilindiği gibi ilk tanışma sırasındaki başarı ya da başarısızlık ilişkinin geleceğini büyük ölçüde etkiliyor.)

Doğal ve kalıcı bir karizmaya sahip olmanın yolları (Bu yolları öğrendiğinizde siz kadın için çırpınmayacaksınız aksine kadın size yaklaşmak için her yolu deneyecek.)

Kadınların yanında iken endişelerinizi ortadan kaldıracak ve stresinizi yönetmenizi sağlayacak taktikler

Dış görünüş ve duruş biçiminizle en etkili ilk izlenimi yaratma taktikleri (İlk görüşte aşk aslında doğal bir süreç değildir aksine belli şartlara dayanır. Yani uygun taktikler bilinirse her zaman ilk görüşte aşk mümkün hale getirilebilir)

Özgüven geliştirme taktiklerini uygulayabilmek ve hayatı olumlama taktikleri ile pozitif düşünmeyi becerebilmek

Çekici kadınların duygu ve davranışları üzerine ayrıntılı analizler

Set burada sıralananlar dışında yüzlerce etkili taktiğe daha yer veriyor. Ancak biz burada eserin içeriğinden doğrudan bahsedemiyoruz. Çünkü Karizma Sırları (Çekici İletişim Seti) telif hakları kanunları gereğince koruma altında. İşte bu sebeple sette anlatılan bilgileri internette veya başka bir platformda bulmanız mümkün değil.


Karizma Sırları setinin içinde hangi materyaller var? Seti satın alırsam bana neler gönderilecek?

Karizma Sırları (Çekici İletişim Seti) tam 550 sayfa. Üstelik 2 adet de ses kaydı var. Sakın 550 sayfalık dokuman da okunur mu, demeyin. Çünkü yazar her konu başlığını başka bir kaynak şeklinde hazırlamış. Sonuçta 20 farklı eser ortaya çıkmış. Böylece hiçbir şekilde sıkılmadan eserleri okuyabiliyor ve kitaplar arasında karşılaştırma yapabiliyorsunuz.

İşte Karizma Sırları (Çekici İletişim Seti)’nin tüm kaynakları:

  • Sosyal İletişim e-kitabı
  • Tanışma Anları e-kitabı
  • Online Flört e-rehberi
  • Özgüven Nasıl Yansıtılır? e-kitabı
  • Çekiciliği Korumanın  Yolları e-kitabı
  • Espiritüel Özgüven Seminer Dokümanı
  • Ricci'nin Tanışma Sözleri Koleksiyonu
  • Bakımlı Erkeğin El Kitapçığı
  • Sakin Özgüven İçin Bilinçaltı Hipnoz Teknikleri Destek Kitapçığı
  • Müzik Listende Bulunması Gereken 70 Çekici Şarkı
  • Olmuş Erkeğin Yolu e-kitabı
  • Ricci'nin Öğrencilerinin Örnek Yazışmaları
  • Ücretsiz 15 Gün Eposta Danışmanlığı
  • Ücretsiz 15 Dakika Özel Skype Seansı
  • Ücretsiz Facebook Profil Analizi
  • İleride Çıkaracağım Yayınlarda %50 İndirim
  • Kişiye Özel Eğitimlere Katılma Hakkı
  • Hayat Boyu Ücretsiz Güncellemeler
  • Birebir Seminer Ses Kaydı 1
  • Birebir Seminer Ses Kaydı 2

Setin tamamının kitaplardan oluşmaması (Skype seansı, e-posta danışmanlığı, ses kayıtları…) monotonluğu kırıyor ve okurun setten çok daha etkili biçimde faydalanmasını sağlıyor.


En önemli soru

Karizma Sırları (Çekici İletişim Seti) gerçekten işe yarıyor mu?


Bu sorunun cevabı elbette ki okurlarda. Çünkü setin ne kadar başarılı olduğunun ölçütü her şeyden önce okurlardır. Yaptığımız araştırmada okur memnuniyetinin maksimum düzeyde olduğunu fark ettik.

Bize göre setin bu kadar başarılı olmasının en büyük nedeni yazarın seti alan okurlarını yalnız bırakmaması. Çünkü seti alan okur anlamadığı yerleri doğrudan yazara mail atarak sorabiliyor ve tereddütlerden kurtuluyor. Bir diğer özellik ise okurun isterse yazarla birebir Skype üzerinden görüşüp seansa katılabiliyor olması.

Tabi setten faydalanan okurlar diğer erkeklerin bilmediği taktikleri öğrendikleri için her zaman günlük hayatta rakiplerine göre 1-0 önde oluyorlar. Ayrıca hoşlandıkları kadınlarla çok daha hızlı ve başarılı iletişim kurabiliyorlar.

Okurlar edindikleri bu olumlu kazanımları pratik olarak yaşamda görebiliyor. Yani eserdeki taktiklerin yaşamda bir karşılığı var ve bu karşılık okur memnuniyeti olarak geri dönüyor.

Karizma Sırları setine nasıl sahip olabilirim?

Setin tümünü indirmek için tıklayınız


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder