28 Ağustos 2017 Pazartesi

Eski Sevgiliyi Elde Et kitabı gerçekten de işime yarayacak mı?

Eski Sevgiliyi Elde Et kitabı hakkında ayrıntılı bilgiler

Eski Sevgiliyi Elde Et kitabı çıktığı ilk günden beri üzerinde en fazla konuşulan eserlerden biri olma özelliğini taşıyor. Çünkü eser bu tarzda yazılan onlarca kitap içinde farklı nitelikleriyle hemen adından söz ettiriyor.


Eski sevgiliyi elde edip ona yeniden kavuşmanın taktiklerini öğreten kitaplar genellikle düz yazı şeklindeki birkaç makaleden oluşmaktadır ve günlük hayatta pratik olarak uygulama şansı sunmamaktadır.

Eski Sevgiliyi Elde Et kitabı ise uzmanların elinden çıkmış, bilimsel verilere dayanan başarılı bir eser. Bilinçaltı, sosyal psikoloji, benlik algısı gibi uzmanlık gerektiren detaylardan faydalanarak hazırlanan bu kitap pek çok okurun hayatında olumlu gelişmelerin yaşanmasını sağlamıştır.

Elbette ki Eski Sevgiliyi Elde Et kitabının bu başarıyı yakalamasında eser ile birlikte verilen bonus kitapların ve okurlara sunulan danışmanlık hizmetinin de büyük katkısı bulunmaktadır.

İşte üzerinde bu kadar konuşulan ve hakkında pek çok yazı yazılan Eski Sevgiliyi Elde Et kitabı hakkında merak edilen her şey

Eski Sevgiliyi Elde Et kitabında neler var?


Eski Sevgiliyi Elde Et kitabında eski sevgiliye yeniden kavuşmanın tüm yol ve yöntemleri öğretilmektedir.

Eserde doğru zamanda ve doğru yerde yapılması gereken en isabetli davranışlar hakkında okurlara bir yol haritası sunulmaktadır.
  • Eski sevgiliye tekrar kavuşma yolunda en sık yapılan hatalar
  • Eski sevgiliyi kazanmanızı sağlayacak 4 aşamalı hareket tarzı
  • Eski sevgiliyle irtibat kurma biçimleri
  • Eski sevgili ile irtibata geçildiğinde kullanılacak cümleler
  • Eski sevgilinin ilgisinin nasıl artırılacağı
  • Bilinçaltını harekete geçirecek etkili hareketler
  • Beden dili ile eski sevgiliyi etkileme

Eserde burada bir kısmı sıralanan konu başlıkları dışında daha pek çok farklı mevzuda çok etkili taktikler sunulmaktadır.


Eski Sevgiliyi Elde Et kitabı buz dağının görünmeyen yüzünü gösteriyor

Genellikle ayrılıkların sebebi şiddetli geçimsizlik, aldatma, ihmal, kültürel farklılık ve cinsellik biçiminde sıralanmaktadır.

Ancak Eski Sevgiliyi Elde Et kitabı ifade edilen bu sebeplerin sadece buzdağının görünen yüzü olduğunu belirtmekte ve asıl sebeplerin çok daha farklı olduğunu okurlarına göstermektedir.

Eski Sevgiliyi Elde Et  kitabına göre ayrılıkların en büyük sebebi kişilerin birbirlerinden sıkılmaları ve birbirlerini artık eskisi gibi çekici bulmamalarıdır.

Eski Sevgiliyi Elde Et kitabı "her ayrılığın aslında ayrılık gününden çok daha önce gerçekleştiğini" ifade etmekte ve kişilerin "her zaman aşık olunabilecek kadar çekici birer şahıs" olmalarının tüm ayrılıkları engelleyeceği fikrini öne çıkarmaktadır.

Ayrılan çiftlerde ilişkinin son günlerinde kişiler zaten birbirlerini eskisi gibi sevmemektedir. Kişiler birbirlerinin gözüne çekici görünmemekte ve “ayrılık” ile “birlikte olmak” arasında çok büyük bir fark olabileceğini düşünmemektedir.

Ayrılık gerçekleştikten sonra eğer giden sevgili çok değerli bir kişiyi kaybettiği fikrine kapılırsa geri dönmenin yollarını arayacaktır. Ancak çoğu zaman böyle bir çaba içine girilmez. Çünkü giden sevgili, terk ettiği kişiyi artık özlem duyacak kadar arzulamamaktadır.

Eski Sevgiliyi Elde Et kitabı tüm bu acı gerçekler ile okuru yüzleştirmekle işe başlıyor ve ardından giden sevgiliyi yeniden çılgın bir aşık haline getirmenin yol ve yöntemlerini öğretiyor.


Eski Sevgiliyi Elde Et kitabından okurlara önemli uyarılar

Eserde sevgilisinden ayrılan ve tekrar onunla birlikte olmak isteyen okurların yapmamaları gereken 3 husus şöyle sıralanıyor:

Kaçınılması gereken 1. davranış kalıbı

Onunla iletişime geçmek için yoğun romantizm içeren mesajlar göndermeyin. Romantizm tuzağına düştüğünüzde eski sevgiliyi tekrar elde etme şansınızın azaldığını unutmayın.

Kaçınılması gereken 2. davranış kalıbı

Onunla ayrıldığımız için tamamen mutsuz bir yaşama sürüklendiğiniz izlenimi vermeyin. Aşk acısını ne kadar derin yaşıyorsanız yaşayın bunu karşı tarafa mümkün olduğu kadar düşük dozda yansıtmaya çalışın.

Kaçınılması gereken 3. davranış kalıbı

Ayrılık gerçekleştikten sonra onunla iletişime geçmek için aceleci davranmayın ve bir müddet ayrı kalmanın aslında sizin işinize yarayacağını bilin. Ayrılıklardan sonra aceleci davranmayan kişilerin panikleyerek hemen harekete geçen kişilerden daha büyük bir şansa sahip olduğunu unutmayın.

Eski sevgiliyi yeniden elde etmek için çaba içine giren kişiler genellikle mutlaka bir şeyler yapmaları gerektiği fikrine kapılıp hatalı davranışlar sergilerler. Yapılan bu hatalar ise ayrılığı daha kesin hale getirir ve yeniden kavuşma imkanını ortadan kaldırır.

Eski Sevgiliyi Elde Et kitabı ise daha sakin hareket etmenin yollarını öğreterek sonuç alıcı yöntemlere başvurmaktadır.


Eski Sevgiliyi Elde Et kitabı sadece 3 günde çok olumlu sonuçlar elde etmenizi sağlıyor

Eski Sevgiliyi Elde Et kitabı giden sevgiliyi tekrar ateşli bir aşık haline getiriyor. Bunu yaparken 4 aşamalı bir program uyguluyor. Aşamaların her birisini dikkatli bir şekilde uygulayan kişi eski sevgilisi tekrar elde etmekle kalmıyor, öncekinden çok daha renkli bir aşk yaşamına da kavuşuyor.

Eserde sunulan taktikler günlük yaşamda kolayca uygulanabilecek metotlara dayanıyor. Bu yönüyle de pratik olarak sonuçları hemen gözlemlenebiliyor.

Eski Sevgiliyi Elde Et kitabının tanıtımını yaptığımız bu yazıda ne yazık ki söz konusu 4 aşamadaki taktikleri sizlerle paylaşma şansınız yok. Çünkü eserdeki tüm taktikler telif hakları yasaları gereğince koruma altındadır ve eser dışında başka bir platformda paylaşılması mümkün değildir.


Eski Sevgiliyi Elde Et kitabı ile birlikte 3 adet bonus kitap verilmektedir


Eski Sevgiliyi Elde Et adlı eser aslında 4 kitaptan oluşan bir setin ana kitabıdır. Eserin yayın ekibi bu ana kitabı destekleyecek üç farklı eseri de okurlara bonus olarak göndermektedir:

İzlenim Testi, Beni Baştan Yarat

Bu eser, kişinin kendisi hakkında farkındalığa ulaşmasını sağlayan başarılı bir kaynaktır. Kitabın en önemli özelliği giden sevgilinin gözünde kişiyi yeniden çekici bir karakter haline getirmektir.

Kıskançlık Testi, Kıskançlığın Esiri Olma

Kişinin kıskançlık seviyesini ölçen ve ona göre eski sevgiliye hangi tarzda yaklaşılacağını belirleyen önemli bir eser.

Onla Chat

Eski Sevgiliyi Elde Et kitabında yazar sevgiliyle irtibat kurulurken nasıl bir konuşma dili tercih edileceği üzerine ayrıntılı bilgiler vermektedir. Bu bonus kitapta ise sözlü dilin dışında chat yoluyla iletişim kurmanın püf noktaları anlatılmaktadır.


Eski Sevgiliyi Elde Et kitabının okurlarına sunduğu “clup üyeliği” ne işe yarıyor?

Eski sevgiliyi geri kazanmaya çalışan kişi kendisine sunulan taktikleri uygularken sık sık fikir danışacağı uzman kişilere ihtiyaç duyar. Çünkü eski sevgiliyi geri kazanma süreci zannedenden daha fazla bilgi ve emek gerektirmektedir.

İşte bu anlamda Eski Sevgiliyi Elde Et kitabının yayın ekibi eser satın alındıktan sonra okurları kendi kaderlerine terk etmiyor ve onlara destek vermeye devam ediyor.

Yurtdışında bu tarzdaki danışmanlık ve destek hizmetlerinin yüzlerce dolardan başlayan ücretlerle ayrıca satıldığını belirtmekte fayda var. Ancak bu hizmet Eski Sevgiliyi Elde Et kitabını alanlara ücretsiz biçimde sunulmaktadır.

Eski Sevgili Elde Et kitabı ile bonus kitaplarına nasıl sahip olabilirim?


Okurlardan çok olumlu yorumlar alan Eski Sevgiliyi Elde Et kitabı ile bonus kaynaklarını hemen indirip okumak için tıklayınız


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder